Canon EF S 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM Lens

T11987
CAN.10147
0 Değerlendirme
Yorum Yaz
8.679 TL
Peşin Fiyatına
Taksit Seçenekleri
Havale ve Eft ile verdiğiniz siparişlerde %2 indirim ile fiyatı 8.505 TL
  • Canon 15-85mm IS USM Lens İncelemesi ve Teknik Özellikleri

    CANON EF-S 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM Lens

         Geniş açı ve telefoto odak aralığının bir araya geldiği standart bir zoom lens olan Canon EF-S 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM, yüksek performansıyla kullanıcılarıyla buluşuyor. Canon EF-S 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM, 35mm eşdeğeri olarak 24-136mm odak aralığı sunuyor APS-C sensörlü fotoğraf makinalarında. Kendi klasmanındaki çoğu lense göre daha geniş bir odak aralığı sunan Canon EF-S 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM, geniş zoom aralığı sayesinde kullanıcılarına büyük esneklik sağlıyor. Manzara fotoğrafları için geniş açısı, zoom ihtiyacınız için telefoto uzaklığı daima elinizin altında.

         Canon EF-S 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM, Canon’un geliştirdiği 4 kademeli titreşim önleme sistemine sahip. Işık koşullarını dert ettiğiniz günler artık geçmişte kalacak, çünkü 4 stopluk avantaj sağlayan IS sistemi ışık koşulları kötüleşse dahi elde çekim yapabilmenizi sağlıyor. 4 kademeye kadar avantaj sağlayan IS sistemi görüntünün bulanıklaşmasına neden olabilecek titreşimleri önleyerek sizlere en net görüntüleri sunuyor. 

         Halka tipi Ultrasonic motoru sayesinde, çok sessiz ve çok hassas odaklama yapabiliyor Canon EF-S 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM. Ultrasonik frekanslar yardımıyla yüksek AF hızlarına ulaşabilen Canon EF-S 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM, mükemmel bir AF performansı sunuyor. Hem sessizliği hem hızlılığı Canon EF-S 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM’ye hayran kalmanızı sağlıyor.

         Canon EF-S 15-85mm’nin optiklerindeki Super Spectra kaplamalar, oluşabilecek ışık lekeleri ve yansımaları minimuma indiriyor. Ayrıca bu kaplamalar sayesinde Canon EF-S 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM, gerçek renk dengesine sahip canlı ve kontrastlı görüntüler yakalayabilmenizi sağlıyor.

         7 bıçaklı diyafram yapısı sayesinde eşsiz bir bokeh kalitesi sunuyor kullanıcılarına EF-S 17-85mm. Dairesel bir yapıya sahip olan diyaframı sayesinde arka plan daha yumuşak geçişler ile mükemmel bir fluluğa sahip oluyor. Yapacağınız portre çekimlerinde modelinizin arka plandan soyutlanmasını kolaylıkla sağlayabilirsiniz. 

         Çekim sonrasında sunduğu görüntü performansının yanısıra, gövdesindeki desenli kaplama sayesinde çekim yaptığınız sırada da sizi etkilemeyi başarıyor. Akranlarına göre farklı olan gövde yapısı Canon EF-S 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM’yi daha da kaliteli hale getiriyor. Objektifi elinize aldığınızda sizde oluşturduğu his tarif edilemez düzeyde, Canon EF-S 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM ile yaptığınız her çekim keyfe dönüşüyor. 

    CANON EF-S 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM'NİN TEKNİK ÖZELLİKLERİ

    Temel Özellikler

    Odak Uzaklığı

    15 - 85 mm (35mm karşılığı 24-135mm)

    Diyafram

    Maksimum: f/3.5-5.6
    Minimum: f/22-38

    Kamera Mount Türü

    Canon EF-S

    Format Uyumluluğu

    Canon (APS-C)

    Görüş Açısı

    74º 10' - 15º 25', 53º 30'- 10º 25', 84º 30' - 18º 25'

    Minimum Netleme Mesafesi

    0,35 m

    Büyütme

    0.21x ( 85mm’de)

    Grup/Element

    17/12

    Diyafram Bıçakları

    7

    Ek Özellikler

    Görüntü Sabitleme

    Evet

    Otomatik Netleme

    Evet

    Tripod Bağlantısı

    Hayır

    Fiziksel Özellikler

    Filtre Çapı

     72 mm

    Ölçüler

     81,6 x 87,5 mm

    Ağırlık

    575 g

    Aksesuarlar

    Lens Kılıfı

    LP1116

    Parasoley

    EW-78C

    Lens Kapağı

    E-72U / E-72II

    Canon EF-S 15-85mm Lens, ilk oalrak Canon EOS 7D ile duyurulmuş ve oldukça ciddi bir beğeni kitlesine ulaşmıştı. Hem geniş açı hem de zoom olarak ideal bir aralık sunarken keskinlik kalitesi olarak da yüksek değerleri kullanıcısıyla paylaşıyor. L serisi Canon lenslerle yarışabilecek kapasiteye sahip lens, özellikle geniş açı ve zoom seçeneğini tek lenste bulmak isteyenler ve tak-gez lensi kaliteli almak isteyenler için ideal özellikleri barındırıyor. Canon'un diğer tak-gez lenslerini incelemek için LINK

    Ürün Özellikleri
    Filtre Çapı
    :
    72mm
  • Canon EF-S 15-85mm F / 3.5-5.6 IS USM Teknik Özellikler

    Odak uzaklığı15 ila 85mm (35mm Eşdeğeri Odak Uzunluğu: 24 ila 136mm)
    Maksimum Diyafram Açıklığıf / 3,5 - 5,6
    Minimum Diyafram Açıklığıf / 22 - 36
    Lens YuvasıCanon EF-S
    Biçim UyumluluğuAPS-C
    Bakış açısı84 ° 30 'ila 18 ° 25'
    Minimum Odak Mesafesi1,15 '/ 35 cm
    Maksimum Büyütme0.21x
    Optik Tasarım12 Grupta 17 Element
    Filtre Boyutu72 mm (Ön)
    Boyutlar (ø x U)3,21 x 3,44 '/ 81,53 x 87,38 mm
    Ağırlık575 g (1.27 lb)
Fotoğraf > Lens Filtreleri. > Lens Koruyucu Filtreler