Sıralama seçin
Görünüm:
1 2 3 4 ... 6 ... 10
Toplam 169 ürün görüntüleniyor.
1 2 3 4 ... 6 ... 10

UV Filtre Nedir? Ne İşe Yarar?

Uv Filtre Nedir? Ne işe yarar? Uv filtreler Fotoğraf Makinesi lenslerinin vazgeçilmez aksesuarıdır. Çünkü Uv filtreler hem gördüğümüz hem de göremediğimiz dış etkenlerden lensimizi koruma fonksiyonuna sahiptir. Uv Filtre yani Ultra viyole filtre öncelikle lensimizi gözle göremediğimiz zararlı güneş ışınları denilen ultra viyole ışınlardan korumak için üretilirler. Kaliteli Bir Uv filtre kaliteli bir camdan üretilir.Bu camın üzerine yapılacak kaplamalar,fotoğrafımızın kalitesini düşürmeden lensimizi bu ışınlardan koruyarak ömrünü uzatacaktır. İyi bir UV filtre çekeceğimiz fotoğrafa artı bir renk katmamalıdır.Yani üzerinde olmadığında lensimiz nasıl renk görüyorsa,filtre takılı iken de aynı renklerle çalışılabilmelidir. İşte kaliteli bir UV filtrenin en ayıredici özelliğidir. Bununla beraber kaliteli camdan üretilen Haida Uv Filtre,BW UV filtreler,Hoya filtreler fotoğrafımıza koyuluk ya da istenmeyen bir kontrast katmayacaktır. UV filtrelerin bir başka faydası da lensimizi toz,kir gibi dış etkenlerden korumasıdır.Bu sayede lensimizin ön elementi kötü hava koşullarından etkilenmez.Yine düşme ya da  darbe ile karşılaştığında lensimize göre daha ucuz fiyalı UV filtre kırılabilir.Böylece yatırım yaptığımız değerli lenslerimizi garanti altına almış oluruz. Tüm Kaliteli UV filtre markaları olan Haida UV ,BW UV ,Hoya UV ,Kaiseberg UV filtrelerin Türkiye yetkili satıcısı olan fotografium'dan en uygun fiyat ile satın alabilirsiniz. Lensinize uyumlu olacak Slim UV filtreleri,Lensinizin çapına ya da açısına uygun olan UV filtreler hakkında aklınıza takılan tüm sorularınızı Canlı destek hattımızdan sorarak nihai kararınızı verebilirsiniz.