Canon EF 800mm f/5.6L IS USM Lens

T11983
CAN.10143
234.729 TL
Peşin Fiyatına
Taksit Seçenekleri
Havale ve Eft ile verdiğiniz siparişlerde %2 indirim ile fiyatı 230.034 TL
  • Canon EF 800mm f/5.6L IS USM Lens İncelemesi ve Teknik Özellikleri

    Canon EF 800mm f/5.6L IS USM

    Mükemmel performans için süper telefoto lens.

    EF 800mm f/5.6L IS USM, magnezyum alaşımlı yapısıyla hafif bir süper telefoto seçeneği oluşturur. Canon'un üstün optik özellikleri, lensi en küçük boyuta indirgemenin yanı sıra mükemmel görüntü kalitesi sağlar.

    Canon EF 800mm f/5.6L IS USM Özellikleri

     L serisi yapı
     Tripod algılamalı, 4 kademeli Görüntü Sabitleyici
     Flüorit, UD ve Süper UD lens elemanları
     4,5 kg magnezyum alaşımlı yapı
     Süper Tayf lens kaplamaları
     Tam zamanlı manuel odaklama seçenekli halka USM otomatik odaklama

    Detaylı Özellikler 

    L serisi yapı

    EF 800mm f/5.6L USM II Canon'un en yüksek hassas optik standartlarına sahiptir. L serisi Canon'un en üst sınıf lens grubudur ve inanılmaz görüntü kalitesini ve üstün kullanılabilirliği bir arada sunmaktadır. Toz ve nem geçirmezlik elemanları, sert hava şartlarında bile güçlü bir koruma sağlar.

    4 Kademeli Görüntü Sabitleyici

    Canon'un 4 kademeli Görüntü Sabitleyicisi, görüntü bulanıklığında gözle fark edilebilir bir artış olmaksızın, 4 kez daha yavaş enstantane hızları kullanılmasını sağlar. Otomatik pan algılaması, hareketli hedefleri izlerken yatay veya düşey yönde Görüntü Sabitleyiciyi kapatır. Tripod algılama, tripodla çekim yaparken Görüntü Sabitleyicinin işlevlerini otomatik olarak geliştirir.

    Küresel olmayan, Flüorit, UD ve Süper UD elemanları

    Optimum görsel performans için, lenste dört tipte özel optik eleman bir araya getirilmiştir: küresel sapmaları düzeltmek için küresel olmayan elemanlar ve ikincil kromatik sapmaları gidermek için yansımalı Flüorit, UD ve Super UD (ultra düşük dağılım) elemanları. Sonuçta, kadrajın kenarına kadar, net, yüksek kontrastlı ve deforme olmamış görüntü kalitesi elde edilir

    Magnezyum alaşımlı yapı

    Yalnızca 4,5Kg olan EF 800mm f/5.6L IS USM elde yapılan sınırlı çekimler için uygun, göreceli olarak hafif bir süper telefoto lenstir. Magnezyum alaşımlı yapısı ağırlığını daha kısa telefoto lenslerle karşılaştırılabilir değerlerde tutar.

    Manuel geçersiz kılma seçenekli halka USM otomatik odaklama

    Canon'un halka USM otomatik odaklama sisteminde, mükemmel bir konumlandırma kontrolüyle, hızlı, hassas ve tamamen sessiz çalışan ultrasonik frekans titreşimi kullanılmıştır. Otomatik odaklama sırasında dönmeyen büyük bir halka aracılığıyla yapılan tam zamanlı manuel odaklama, fotoğrafçıların bir çekimin ince ayarını yapmaya hemen başlayabilmesini sağlar. EF 300mm f/2.8L IS USM'de zaten bulunan ve gerektiğinde hemen kullanmak üzere belirli odak konumlarının seçilmesini ve saklanmasını sağlayan odak ön ayarı da vardır.

    Süper Tayf kaplama

    Super Spectra kaplamalar, doğru renk dengesini ve yüksek kontrastı sağlamanın yanı sıra, dahili lens elemanlarından veya dijital kamera sensörlerinden yansıyabilecek ışığı emerek, mercek parlamasını ve ışık lekelerini ortadan kaldırır.

  • Canon EF 800mm F / 5.6L IS USM Teknik Özellikler

    Odak uzaklığı800mm
    Maksimum Diyafram Açıklığıf / 5,6
    Minimum Diyafram Açıklığıf / 32
    Lens YuvasıCanon EF
    Biçim UyumluluğuBütün çerçeve
    Bakış açısı3 ° 5 '
    Minimum Odak Mesafesi19,69 '/ 6 m
    Maksimum Büyütme0.14x
    Optik Tasarım14 Grupta 18 Element
    Diyafram Bıçakları8, Yuvarlak
    Odak TürüOtomatik odaklama
    Görüntü sabitlemeEvet
    Tripod YakaSabit ve Dönen
    Filtre Boyutu52 mm (Gömme)
    Boyutlar (ø x U)163 x 461 mm / 6.42 x 18.15 inç
    Ağırlık4,49 kg / 9,9 lb