Nikon 50mm f/1.8G Lens

T12027
JAA015DA
0 Değerlendirme
Yorum Yaz
4.554 TL
Peşin Fiyatına
Taksit Seçenekleri
Havale ve Eft ile verdiğiniz siparişlerde %2 indirim ile fiyatı 4.463 TL
  • Nikon 50mm f/1.8G DSLR Lens İncelemesi ve Teknik Özellikleri

    Nikon AF-S NIKKOR 50mm f/1.8 G Lens İncelemesi

                  Nikon AF-S Nikkor 50mm f/1.8 G, her fotoğrafçının çantasında bulunan, olmazsa olmazlardan biridir. Gövdesine netleme motoru entegre edilmemiş olan DSLR kullanıcıları için geliştirilen Nikon 50mm f/1.8 G, sabit odağı ve f/1.8 diyafram değeriyle dikkatleri üzerine çekiyor. Fiyat performans oranının mükemmel düzeyde olduğu Nikon AF-S Nikkor 50mm f/1.8 G, sunduğu görüntü kalitesiyle de her seviyeden kullanıcıyı mest etmeyi başarıyor. f/1.8 açık diyaframı sayesinde göze hoş gelen önü net arkası bulanık görüntüleri rahatlıkla elde edebiliyor. Böylelikle çektiğiniz görüntülere farklı etkiler katabiliyorsunuz. Ayrıca Nikon AF-S Nikkor 50mm f/1.8 G ışık koşullarının kötüleştiği şartlarda bile f/1.8 diyafram değeri sayesinde enstantane değerinizi düşürmeden, elde çekim yapabilmenize olanak tanıyor.

                   Nikon AF-S Nikkor 50mm f/1.8 G’nin optik tasarımı, onun performansını bir üst seviyeye taşıyor. Ayrıca optik sisteminde bulunan asferik lens elemanı çektiğiniz görüntülerin doğal renklere, keskin detaylara sahip olmasını sağlıyor.

                   Nikkor 50mm f/1.8 G’nin gövdesine entegre edilmiş olan SWM AF motoru, sessiz, hızlı ve kararlı bir şekilde otomatik odaklama yapabiliyor. Gövdesinde otomatik odaklama motoru olmayan DSLR’ler ile kullanıldığında da otomatik netleme yapabiliyor. Böylelikle otomatk odaklama konusu kullandığınız gövdeden bağımsız hale geliyor.

                   Nikon’un uzun yıllara varan üretici deneyimini kullandığı Nikon AF-S Nikkor 50mm f/1.8 G, yüksek kalitede keskin görüntüler sunarak, manzaradan tutun da portre fotoğrafçılığına kadar geniş bir kullanım alanında çekim yapabilmenize olanak tanıyor.

    Nikon 50mm f/1.8G Lens İle Çekilmiş Örnek Fotoğrafları İncelemek İçin: http://blog.fotografium.com/nikon-50mm-1-8-ile-cekilmis-25-kaliteli-fotograf/

    NIKON AF-S NIKKOR 50mm f/1.8 G'NİN TEKNİK ÖZELLİKLERİ

    Temel Özellikler

    Odak Uzaklığı

    50 mm

    Diyafram

    Maximum: f/1.8
    Minimum: f/16

    Kamera Mount Türü

    Nikon F

    Format Uyumluluğu

    Nikon FX/35mm Film

    Nikon DX

    Görüş Açısı

    46°, DX format görüş açısı: 31°

    Minimum Netleme Mesafesi

    45,72  cm

    Büyütme

    0.15x

    Grup/Element

    6/7

    Diyafram Bıçakları

    7

    Ek Özellikler

    Görüntü Sabitleme

    Hayır

    Otmatik Netleme

    Evet

    Tripod Bağlantısı

    Hayır

    Fiziksel Özellikler

    Filtre Çapı

    58mm

    Ölçüler

    7,11 x 5,33 cm

    Ağırlık

    187 g

    Aksesuarlar

    Yumuşak Kılıf

    CL-1013

    Parasoley

    HB-47

    Lens Kapağı

    LF-4

    Ürün Özellikleri
    Filtre Çapı
    :
    58mm
Fotoğraf > Lensler ve Lens Aksesuarları > DSLR Makine Lensleri