Canon EF 600mm f/4L II IS USM Lens

T11974
CAN.10134
0 Değerlendirme
Yorum Yaz
128.299 TL
Peşin Fiyatına
Taksit Seçenekleri
Havale ve Eft ile verdiğiniz siparişlerde %2 indirim ile fiyatı 125.733 TL
  • Canon EF 600mm f/4L IS USM Lens İncelemesi ve Teknik Özellikleri

    Canon EF 600mm f/4L IS II USM

    Hedefe yaklaşın

    EF 600mm f/4L IS II USM, yüksek büyütmeli, entegre Görüntü Sabitleyici teknolojisine ve hızlı bir f/4 maksimum diyaframa sahip bir süper telefoto lenstir. Sahada çalışan vahşi yaşam, doğa ve spor fotoğrafçıları için mükemmeldir.

    Canon EF 600mm f/4L IS II USM Özellikleri

    • Yüksek performanslı 600mm lens
    • Flüorit ve UD elemanları
    • Hızlı f/4 maks. diyafram
    • Hızlı AF için halka tipi USM
    • 4 kademeli Görüntü Sabitleyici
    • Ön ve arka elemanlarda koruyucu flor kaplama
    • 4,5 m min. odak
    • 9 yapraklı diyafram
    • Video için güçlü odaklama
    • Toza ve neme karşı dayanıklı

    Detaylı Özellikler 

    Kompakt hafif süper telefoto

    EF 600mm f/4L IS II USM'de sağlamlık ve üretim kalitesinden ödün vermeden ağırlığı azaltan hafif magnezyum alaşımı ve titanyum yapı bulunur.

    Gelişmiş optik tasarım

    Sapmaları ve bozulmaları önlemek için flüorit ve UD lens elemanlarını taşıyan karmaşık optik tasarım. Hızlı f/4 maksimum diyafram, EOS-1 serisi fotoğraf makinelerinde AF kapatılmadan Canon Extender EF 2.0x III'ün kullanılmasını sağlar.

    Hızlı, sessiz otomatik odaklama

    Halka USM (Ultrasonik motor) son derece hızlı otomatik odaklamayı neredeyse sessiz bir şekilde sağlamak için ultrasonik frekans titreşimlerini kullanır. Yüksek hızlı CPU ve optimize edilmiş AF algoritmaları, AF hızına katkıda bulunur. AF'yi kapatma zorunluluğu olmadan tam zamanlı elektronik manuel odak müdahalesi özelliği bulunmaktadır.

    Görüntü Sabitleyici

    Yerleşik Görüntü Sabitleyici teknolojisi, kamera sallanmasına maruz kalınmadan elle yapılan normal çekimlere göre dört adıma kadar daha yavaş enstantane hızı ile çekim yapılmasını sağlar. Birden çok IS modu panlama sırasındaki görüntü kalitesini artırır.

    IS Modu 3

    Bütün eylem fotoğrafçılığı türleri ve özellikle pan kullanımı gerektiren türler için en iyi seçenek olan yeni IS modu 3, görüntü sabitleyici elemanını yalnızca pozlama esnasında etkin haline getirmektedir.

    SWC kaplama ile geliştirilmiş görüntü kalitesi

    Dijital fotoğrafçılıkta kullanılmak üzere tasarlanan Canon’un patentli alt dalga boyu gövde kaplaması, dahili lens yüzeylerinden yansımaların neden olduğu gölgelenme ve parlamayı en alt düzeyde tutar. Sorunun kaynağının ortadan kaldırılmasıyla, kaplama yansımaları azaltılarak net ve canlı görüntüler edilebilir.
  • Canon EF 600mm F / 4L IS III USM Teknik Özellikler

    Odak uzaklığı600mm
    Maksimum Diyafram Açıklığıf / 4
    Minimum Diyafram Açıklığıf / 32
    Lens YuvasıCanon EF
    Biçim UyumluluğuBütün çerçeve
    Bakış açısı4 ° 10 '
    Minimum Odak Mesafesi4,2 m / 13,78 '
    Maksimum Büyütme0.15x
    Optik Tasarım13 Grupta 17 Element
    Diyafram Bıçakları9, Yuvarlak
    Odak TürüOtomatik odaklama
    Görüntü sabitlemeEvet
    Tripod YakaÇıkarılabilir ve Dönen
    Filtre Boyutu52 mm (Gömme)
    Boyutlar (ø x U)6,61 x 17,64 '/ 168 x 448 mm
    Ağırlık3050 g (6.71 lb)