Canon EF 11-24mm f/4L USM Lens

T12179
CAN.10546
43.799 TL
Peşin Fiyatına
Taksit Seçenekleri
Havale ve Eft ile verdiğiniz siparişlerde %2 indirim ile fiyatı 42.923 TL

  • Canon Ef 11-24mm f/4.0L USM Lens İncelemesi ve Teknik Özellikleri

    Canon Ef 11-24mm f/4.0L USM Lens İncelemesi 

    Canon’un 8-15’ten sonraki en geniş açılı lensi olan ve 2015 Şubat ayında duyurulan modeli EF 11-24mm f/4.0 L USM Lens, ultra geniş açı olarak kullanılabiliyor. 11mm’den 24mm ‘ye mükemmel bir açı sunan ve 126,5° görüş açısına sahip bir objektif. f/4.0 sabit diyafram değeri ile diyafram konusunda da geniş açı bir objektif için doğru bir diyafram değerini sunabiliyor.

    Canon EF 11-24mm f/4L USM Lens USM motoru sayesinde hızlı ve sessiz netleme yapabiliyor. Düşük ışıklı ortamlarda hızından bir şey kaybetmeyen objektifin minimum netleme mesafesi ise 28cm olarak yeterli bir düzey sunabiliyor.

    Canon’un tüm EOS modellerinde kullanılabilen Lensin Full Frame olması da en büyük avantajı. Tüm L serilerinde olduğu gibi 11-24mm ‘de Full frame uyumlu ve L serisinin farkını kullanıcısına yaşatıyor.

    UD, Süper UD ve 4 aspherical optik elemanları sayesinde doğru renkleri ve kontrast değerlerini kullanıcısına iletebiliyor. Ayrıca düşük vignette değeriyle de ilk testlerden çokr ahat geçen 11-24mm f4L, geniş açı manzara ve mimari çekimlerde rahatlıkla kullanılabilir. 

    Filtre takılamayan Canon 11-24mm özel bir ön cam elemanına sahip olduğu için normal filtre kullanımını desteklemiyor. Aksesuar olarak gelecek dönemde kare filtre takılabilmesi için ekstradan bir iki firmanın holder tasarımları bekleniyor.

    f/4 sabit diyafram değeri ile birlikte tüm diyafram değerlerinde L serisinin farkını hissedebiliyorsunuz. Dış yapı olarak da sağlam ve nem ve toza karşı dayanıklı yapısıyla da ergonomik hale gelebilen lens özellikle yeni gelen Canon EOS 5DS ve EOS 5DS R modelleri için mükemmel bir ikili olacaktır.

    SWC, Air Sphere, ve Fluorine optik kaplamalar sayesinde yansımaların ve kromatik sapmaların da önüne geçebilen lens manzara fotoğraflarında ya da detaylarda daha net ve keskin fotoğraflar çekmenizi sağlayabiliyor. Video için de doğru bir tercih olacak yapıya sahip Lens L serisinin en geniş açılı EF lensi olarak göze çarpıyor. (EF 8-15mmf/4L Fisheye özellikli bir lenstir)

    Canon EF 11-24mm f/4.0L USM Geniş Açı Lens Teknik Özellikleri

                        Performans

                        Fokal Odak

                                                        11 - 24mm

                        Diyafram

                                                   Maksimum: f/4

                        Lens Mount

                                                      Canon EF

                        Format Uyumluluğu

                                  35mm Film / Full-Frame Dijital Sensor
                                                    Canon (APS-C)

                        Görüş Açısı

                                                    126° 5' - 84°

                 Minimum Netleme Mesafesi

                                                    11.02' (28 cm)

                      Eleman/Grup

                                                    16/11

                      Diyafram Bıçağı

                                                     9

                               Genel

                               Otofokus

                                                                                           Evet

                               Fiziksel Özellikler

                               Filtre Çapı

                                                                                             Yok

                               Boyutlar

                                                                                            Yaklaşık. 4.3 x 5.2' (109.22 x 132.08 mm)

    Ağırlık

    2.6 lb (1.18 kg)

  • Canon EF 11-24mm F / 4L USM Teknik Özellikler

    Odak uzaklığı11 ila 24 mm
    Maksimum Diyafram Açıklığıf / 4
    Minimum Diyafram Açıklığıf / 22
    Lens YuvasıCanon EF
    Biçim UyumluluğuBütün çerçeve
    Bakış açısı126 ° 5 'ila 84 °
    Minimum Odak Mesafesi28 cm / 11,02 inç
    Maksimum Büyütme0.16x
    Optik Tasarım11 Grupta 16 Unsur
    Diyafram Bıçakları9, Yuvarlak
    Odak TürüOtomatik odaklama
    Görüntü sabitlemeYok
    Filtre BoyutuJel Filtre (Arka)
    Boyutlar (ø x U)4.25 x 5.2 '/ 108 x 132 mm
    Ağırlık1180 g (2.6 lb)