Sony SEL 35mm f/2.8 ZA Carl Zeiss Sonnar Lens

T11501
SON.10168
0 Değerlendirme
Yorum Yaz
10.238 TL
Peşin Fiyatına
Taksit Seçenekleri
Havale ve Eft ile verdiğiniz siparişlerde %2 indirim ile fiyatı 10.033 TL
  • Sony Sonnar SEL 35mm Lens İncelemesi ve Teknik Özellikleri
    Sony Sonnar SEL 35mm Full Frame Lensi Keşfedin

    Kompakt, 35 mm full frame formatlı fotoğraf makineleriyle olağanüstü performans sunar. Carl Zeiss T* kaplama ile üstün görüntü kalitesi sağlar. 35mm' lik açısı ve 2.8 diyafram açıklığı ile kaliteli bokehler oluşturulmasında yardımcı olmaktadır.

    Sony Sonnar SEL 35mm Full Frame Lensinin Sağlam Yapısı

    Bu kompakt full frame Carl Zeiss orta aralık prime lens, 35mm ve F2.8 sabit maksimum diyafram açıklığı ile her netleme uzaklığında tutarlı pozlama ayarları sunar. FE 35mm, full çerçeve E adaptörlü fotoğraf makineleriyle yüksek görüntü kalitesi sunabilen birinci sınıf bir lenstir.

    Sony Sonnar SEL 35mm Full Frame Lensi Optik Özellikleri

    Son teknoloji ürünü optik yolda bulunan beş asferik parça ve bir ED cam parça, tüm zum aralığında olağanüstü netlik ve güzel görüntü işleme için bozulmaları giderir. Başarılı Carl Zeiss T* kaplama, üstün kontrast için yansımaları kontrol eder. Dairesel diyafram açıklığı doğal vurgulara sahip yumuşak bokeh efektleri oluşturur. 7 bıçaklı yuvarlak diyafram alan görüntülerinin sığ derinliği çok uygundur düzgün AF kalitesi sağlar.

    Sony Sonnar SEL 35mm Full Frame Ultrasonic AF Performansı

    Sony Ultrasonic özelliğine sahip olan lensin toza ve neme karşı dayanıklı sağlam, güçlü tasarımı ile önplana çıkıyor. Sağlam bir yapının yanında netleme hızı ile harika fotoğraflar yaratmanıza yardımcı olan Sony SEL 35mm lensi maximum performansla sorunsuzca kullanaiblirsiniz. Carl Zeiss T* yansıma önleyici kaplama özelliğine sahip bu lens zengin kontrastlı görüntü verir. Küçük yapısı ile dikkat çeken bu lens keskinliği ile ön plana çıkmaktadır.

    Sony FE 35mm ZA LENSİ TEKNİK ÖZELLİKLERİ

    35 mm eşdeğeri netleme uzaklığı (APS-C)* (mm)

    52.5

    Diyafram yaprağı sayısı

    7

    Min. diyafram açıklığı (F)

    22

    Min. netleme (m)

    35cm

    Filtre çapı (mm)

    49mm

    Başlık şekli/montajı

    petal / pimli

    Boyutları

    61,5 x 36,5

    Birlikte verilen aksesuarlar

     Çanta

    Ürün Özellikleri
    Lens Tip
    :
    Prime (Sabit Açı)
    Lens Odak (mm)
    :
    35mm
    Diyafram
    :
    f/2.8
    Filtre Çapı
    :
    49mm
  • Sony Sonnar T * FE 35mm F / 2.8 ZA Lens Teknik Özellikler

    Odak uzaklığı 35mm
    Maksimum Diyafram Açıklığı f / 2.8
    Minimum Diyafram Açıklığı f / 22
    Lens Yuvası Sony E
    Biçim Uyumluluğu Bütün çerçeve
    Bakış açısı 62 °
    Minimum Odak Mesafesi 35 cm (13,78 inç)
    Maksimum Büyütme 0.12x
    Optik Tasarım 5 Grupta 7 Unsur
    Diyafram Bıçakları 7, Yuvarlak
    Odak Türü Otomatik odaklama
    Görüntü sabitleme Yok
    Filtre Boyutu 40,5 mm (Davlumbaz üzerinden)
    49 mm (Ön)
    Boyutlar (ø x U) 2,42 x 1,44 inç / 61,47 x 36,58 mm
    Ağırlık 120 g (4,23 oz)
    Ambalaj Bilgisi
    paket ağırlığı 0,5 lb
    Kutu Ölçüleri (UxGxY) 4,5 x 3,5 x 3,5 inç