Canon PowerShot G7X Mark II Kompakt Fotoğraf Makinesi

T10454
CAN.11025
0 Değerlendirme
Yorum Yaz
7.499 TL
Peşin Fiyatına
Taksit Seçenekleri
Havale ve Eft ile verdiğiniz siparişlerde %2 indirim ile fiyatı 7.349 TL
  •  

    Canon Powershot G7 X Mark II Kompakt Fotoğraf Makinesi İncelemesi ve Teknik Özellikleri

    Canon PowerShot G7 X ; cepte taşınabilen fotoğraf makinesinin kontrolünden ve görüntü kalitesinden taviz vermek istemeyenler için özel olarak tasarlandı. Geliştirilmiş metal gövdesinden sonuçlarının etkileyici kalitesine kadar her şey Canon üstün kalite G-Serisi DNA diyor.  

     Muhteşem Bokeh Efekti

    'Bokeh' kelimesi, bir görüntüdeki odak dışı bölgelerin kalitesini ifade eden Japonca bir kelimeden gelir. PowerShot G7 X, yumuşak arka plan bulanıklığı ve daireye benzer odak dışı bölgeler yaratmak için dokuz yapraklı lens diyafram kullanır. Güçlü vurgular içeren sahnelerde 18 ışıklı muhteşem yıldız yağmuru efektleri yaratın.

     Sensör

    Üstün kalitede düşük ışıklı fotoğraflar çekin ve etkileyici arka plan bulanıklıkları yakalayın. 1,0 tipi CMOS sensör fotoğraf makinesinin kompaktlığından taviz vermeden gelişmiş düşük ışıklı performans sağlar. Bu sensör 1/1,7 tipi sensörlerin kullandığının neredeyse 3 katı büyüklüğünde ışığa duyarlı alan kullanır. Bu sayede daha yüksek ışık hassasiyeti, daha az parazit (özellikle yüksek ISO'da) ve daha geniş dinamik aralık sağlar. Ayrıca profesyonel görünümlü odak yapılmayan arka planlar için daha sığ alan derinliği ile yaratıcı esneklik sağlar.

     HS System

    Görüntüleriniz gece ya da gündüz fark etmeden tıpkı sizin hatırladığınız gibi kalacak. Canon’un DIGIC 6 özellikli ve büyük 1,0 tipi, 20,2 MP CMOS sensörlü HS System'i düşük ışıkta harikalar yaratır ve size olağanüstü görüntü kalitesi sağlar. Böylece flaş ya da tripod kullanmadan anın gerçek atmosferini yakalamak çok kolay.

     31 Noktalı Odaklamaya Sahip AF, Doğru Odak Sağlar

    Yüksek hızlı 31 noktalı AF ile hareketi yakalayın. Seçilen AF noktalarının onaylanmasıyla 31 nokta, kadrajın büyük bir alanını kaplar.

     Sezgisel Dokunmatik Ekran

    Muhteşem görüntülemenin ve esnek çerçevelemenin tadını çıkarın. 1.040.000 nokta çözünürlüklü yüksek kaliteli LCD kaldırılabilir dokunmatik ekran; kusursuz renk doğruluğu, görüntü netliği ve kontrast için sRGB renk üretimini kullanır.

    Kutu İçeriği
    • Canon PowerShot G7X Mark II Fotoğraf Makinesi
    • Canon NB-13L Batarya
    • Canon CB-2LH Şarj Aleti
    • Bilek Kayışı
    • Kullanım Kılavuzu
    • Canon Eurasia Garanti Belgesi
    Ürün Özellikleri
    Tip
    :
    Kompakt
    Megapixel
    :
    20,1
    Sensör Tipi
    :
    CMOS
  • Canon G7 X Mark II Teknik Özellikler

    Görüntüleme
    Piksel Gerçek: 20,9 Megapiksel
    Etkili: 20,1 Megapiksel
    Maksimum Çözünürlük 5472 x 3648
    En Boy Oranı 1: 1, 3: 2, 4: 3, 16: 9
    Sensör Tipi CMOS
    Sensör Boyutu 1'
    Görüntü Dosyası Biçimi JPEG, Raw
    Bit Derinliği 14-Bit
    Görüntü sabitleme Optik
    Lens
    Odak uzaklığı 8,8 ila 36,8 mm (35 mm Eşdeğeri Odak Uzunluğu: 24 ila 100 mm)
    Optik yakınlaştırma 4.2x
    Dijital yakınlaştırma 4x Maksimum (16,8x Birleşik Zoom)
    Maksimum Diyafram Açıklığı f / 1.8 ila 2.8
    Odak Aralığı Otomatik
    1,97 inç - Sonsuzluk / 5 cm - Sonsuzluk (Geniş)
    1,3 inç - Sonsuzluk / 40 cm - Sonsuzluk (Telefoto)
    Makro
    1,97 inç - 19,69 '/ 5 cm - 50 cm (Geniş)
    Pozlama Kontrolü
    ISO Hassasiyeti 125 ila 12800
    Deklanşör hızı 1/2000 ila 15 Saniye
    Ampul Modu
    Otomatik Modda 1/2000 ila 1 Saniye
    Ölçüm Yöntemi Merkez Ağırlıklı Ortalama, Değerlendirmeli, Spot
    Pozlama Telafisi -3 ila +3 EV (1/3 EV Adımı)
    Beyaz dengesi Otomatik, Bulutlu, Özel, Gün Işığı, Flaş, Floresan, Floresan H, Kelvin, Gölge, Tungsten, Sualtı
    Devamlı atış 30 kareye kadar (JPEG) 20,1 MP'de 8 fps'ye
    kadar 46 kareye kadar (JPEG) 20,1 MP'de 5 fps'ye kadar
    Aralıklı Kayıt Evet
    Otomatik zamanlayıcı 2/10 Saniye Gecikme
    Özel Seçenekler Havai Fişek, Balık Gözü Etkisi, Elde Taşınabilir Gece, Minyatür Efekti, Portre, Oyuncak Kamera Efekti
    Video
    Kayıt Modları MP4 / H.264 / MPEG-4
    Full HD (1920 x 1080) 59,94p [35 Mb / s]
    Full HD (1920 x 1080) 23,976p / 29,97p [24 Mb / s]
    HD'de (1280 x 720) en 29.97p [8 Mbit / s]
    SD (640 x 480 piksel) 29.97p [3 Mb / s] 'de
    Kayıt Sınırı 29 Dakika, 59 Saniye
    Video Kodlama NTSC
    Ses kaydı Dahili Mikrofon (Stereo)
    Ses Dosyası Biçimi AAC LC
    Monitör Türü 180 ° Eğilebilir Dokunmatik Ekran LCD
    flaş
    Dahili Flaş Evet
    Flaş Modları Otomatik, Flaş Açık, Kapalı, Yavaş Senkronizasyon
    Etkili Flaş Menzili 1,6 ila 23,0 '/ 0,5 ila 7 m (Geniş)
    1,3 ila 13,1' / 0,4 ila 4 m (Telefoto)
    Harici Flaş Bağlantısı Yok
    Arayüz
    Hafıza kardı bölümü Tek Yuva: SD / SDHC / SDXC
    Bağlantı AV Çıkışı, HDMI D (Mikro), USB Micro-B (USB 2.0)
    Kablosuz Kablosuz internet
    Çalışma Nemi % 10 ila 90
    Fiziksel
    pil 1 x NB-13L Şarj Edilebilir Lityum İyon, 3.6 VDC, 1250 mAh
    Boyutlar (G x Y x D) 4,2 x 2,4 x 1,7 '/ 105,5 x 60,9 x 42 mm
    Ağırlık 320 g (Pil ve Belleğe Sahip Gövde)