Aputure Light Storm C300d II LED Işık

T16349
APU.55560
0 Değerlendirme
Yorum Yaz
39.209 TL
Taksit Seçenekleri
Havale ve Eft ile verdiğiniz siparişlerde %2 indirim ile fiyatı 38.425 TL
  • Fotografium'dan alacağınız bütün ürünler Yetkili Türkiye Distribütörünün garantisi altındadır. Farklı platformlarda "Ithalatçı Garantili" adıyla satılan, kaçak ve naylon faturalı spot ürünlerle aynı kategoride değildir. Tüm ürünlerin yasal garanti süreleri içersinde Yetkili Servislerde ücretsiz bakım ve onarımı yapılmaktadır..
  • Fotografium, 2008 yılından beri binlerce devlet kurumu ve özel firmanın ihtiyaçları doğrultusunda en uygun fiyatları ve en kapsamlı hizmetleri sunmaktadır.
  • En uygun teklifleri almak için iletişime geçin;
    Telefon: 0850 433 36 86     Mail: [email protected]
  • Kredi kartınızın limiti almak istediğiniz ürüne yetmedi mi? Ödemelerinizi ister iki farklı kredi kartının limitlerini birleştirerek, ister bir kısmını kredi kartıyla kalan kısmını havaleyle veya kapıda ödeme seçenekleriyle yapabilirsiniz.
    Detaylı bilgi için tıklayınız.
  • İstanbul içi VIP kurye hizmetimizi kullanarak seçili ürünleri aynı gün teslim alabilirsiniz. Aynı gün teslimat seçeneği yalnızca İstanbul ili için geçerlidir.
    Detaylar için 0850 433 3686’yi arayınız.
  • Fotoğraf çekmeyi en hızlı ve en keyifli şekilde öğrenmek için bu müthiş eğitim fırsatına ücretsiz olarak ulaşabilirsiniz. Tıklayın..
  • Currently unavailable.
  • Ürün Açıklaması
  • Ödeme Seçenekleri
  • Yorumlar (0)
  • Size Ulaşalım
  • Aksesuarlar ⮯


  • Aputure Light Storm C300d II LED IşıK fiyat inceleme ve özellikleri 
    itibariyle Popüler LS C300d'nin temeline dayanan Aputure'un Hafif LS C300d  Pil Plakalı LED Işık Kiti % 20 daha fazla güç, gelişmiş özellikler ve gelişmiş bağlantı özelliklerine sahip gelişmiş bir sürümdür. Aputure, sadece 350W güç tüketimi ile 5500K renk sıcaklığı üretmek için Chip on Board (COB) teknolojisini kullanırken, 9,8 'mesafedeki verimli bir reflektörle 3500 lux ışık verir. Güç verimliliğine ek olarak, bu fikstür aynı zamanda, renk oluşturmadaki doğruluğu gösteren 96 CRI / TLCI değerine sahiptir. Armatürün balast / denetleyicisi% 0 ila% 100 Doğrusal, Logaritmik, Üstel ve S Eğrisi karartma kullanır ve fikstürün gövdesinden ayrılarak daha hafif ve boyutunu küçültür. Opsiyonel bir kelepçe ile kullanım için bir montaj tabanı dahil edilmiştir ve bu sayede ağırlığı dağıtmak için hafif bir standa tutturulmaktadır.


    LS C300d II'nin performansı tasarımı ile desteklenmektedir. Tamamen alüminyum konstrüksiyon çok sayıda imalat basamağından geçer ve reflektör ve aksesuar montajı yaygın olarak kullanılan Bowens S-Type'dir. Açma / kapama ve karartma işlevlerini 328 'uzaklığa kadar kontrol etmenizi sağlayan kablosuz uzaktan kumanda dahildir. Ve kontrolden bahsetmişken, Aputure ayrıca tüm ışığın fonksiyonlarının kablosuz olarak ayarlanmasına ve ayrıca Işıklandırma, Darbe, Flaş ve Patlama gibi efektlerin kablosuz olarak ayarlanmasına izin veren Bluetooth Sidus Link Uygulama Kontrolü'nü sunar. Sese duyarlı ortamlar için ideal olan LS C300d II yüksek verimli, pasif soğutma sistemi sayesinde görülebilir ancak duyulmaz. LS C300d II, 110-240 VAC güç kaynağı sayesinde dünya çapında kullanıma hazırdır, ancak iki pil plakası vardır, Şebeke akımı olmadığında V-Mount bataryalarını harici güç için kullanmanızı sağlar. LS C300d II, bir güç kablosu, balasına bağlamak için bir DMX kablosu, kablosuz bir uzaktan kumanda, isteğe bağlı bir kelepçe için bir taban ve taşıma ve depolama sırasında ışığı korumak için 220 lb'yi destekleyen etli bir taşıma çantası ile birlikte verilir


T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.