Sigma 30mm f/1.4 EX DC HSM Lens

T12068
SIG.10140
0 Değerlendirme
Yorum Yaz
4.930 TL
Peşin Fiyatına
Taksit Seçenekleri
Havale ve Eft ile verdiğiniz siparişlerde %2 indirim ile fiyatı 4.831 TL
  • Sigma 30mm f/1.4 EX DC HSM Lens İncelemesi ve Teknik Özellikleri

    D-SLR Fotoğraf makineleri için özel olarak tasarlanmış F1.4 En Geniş Diyaframlı objektif. 

    D-SLR gövdeler için üretilmiş hızlı F1.4 diyaframlı bu objektif, SLD ve ELD cam elamanları kullanılarak dijital fotoğraf makinelerinin ortak problemi olan büyütme ve renk sapmalarından kaynaklı bozulmaları mümkün olan en iyi şekilde düzeltir.
    40cm den asgari netleme mesafesi yüksek kontrastlı çok keskin görüntüler oluşturur. HSM modelleri yüksek hızda sessiz netlik yaparken aynı zamanda manuel netleme yapabilme özelliğine sahiptir. Hızlı en geniş diyaframı portre, an fotoğrafı, iç mekan çekimleri ve manzara gibi farklı alanlarda muhteşem performans sağlar.
    Yeni Art serisi yüksek düzeyde sanatsal ifade olanağı sağlıyor 

    Sigma, şimdi tüm değiştirilebilir objektiflerini üç ana ürün grubu içinde sınıflandırıyor: Contemporary, Art ve Sports. Uç noktalarda optik performans ve fazlasıyla artırılmış ifade gücü ile tanımlanan Art serisi, yüksek düzeyde sanatsal ifade olanağı sağlamaktadır. Seri oluşturulurken, öncelikle sanatsal dokunuşa önem verilen tasarım sürecinde küçük boyut, hafiflik ve kullanım esnekliğinden öte, yaratıcı ve dramatik sonuçlara önem veren bir kullanıcı profilinin beklentileri öngörüldü. Art serisi, manzara, portre, still-life, yakın plan uygulamalarında ve yaşamdan sahnelerde ideal seçim olmanın yanı sıra, fotoğrafçının ruhunda saklı olan sanatçıyı açığa çıkaran karelerde kusursuz sonuçlar vermekedir. Stüdyo fotoğrafçılığı için özellikle tercih edilirken, mimari, gece, su altı ve daha birçok başka ortamda ifade gücünü en üst düzeye taşırlar.
    Geniş diyafram F1.4 

    Sigma ilk olarak F1.4 diyafram açıklığına sahip objektifini 2005 yılında 'SIGMA 30mm F1.4 EX DC HSM' üretti. SIGMA tüm objektiflerini üç yeni ürün konseptinde yeniden düzenliyor ve bu konsepte son olarak dahil olan SIGMA 30mm F1.4 DC HSM tanıtmaktan mutluluk duyar. SIGMA 30mm F1.4 DC HSM, F1.4 diyafram değerinden olağanüstü etkileyici performansa sahip objektifimizdir. Geniş açı fotoğraf çekimi için, F1.4 diyafram sayesinde etkileyici bokeh etkisi ve mükemmel çevresel parlaklık sağlar.
    Fotoğrafçılar için Etkileyici Görüntü Kalitesi 

    Objektifimiz tüm netleme aralığında son derece yüksek seviyede görüntü kalitesi sağlar. Ayrıca asferik merceklerin sıralı yapısı sayesinde, astigmatik ve alan bozukluklarını düzeltir. Önemi düşük, göz ardı edilebilecek bölgelerde dahi mükemmel optik performans sağlar.

    En Yakın Netlik Mesafesi: 30cm 

    Büyütme oranı 1:6.8'dür.
    Farklı Tasarım 

    Yeni ürün çizgisinde tasarlanan ürünler kauçuk parasoleye sahiptir. Daha iyi kullanılabilirlik için,objektif kapağının ve AF / MF değiştirme anahtarının tasarımları yeniden yapılmıştır. Thermally Stable Composite (TSC) teknolojisi sayesinde objektif yapısını korur ve özellikle değişen sıcaklıklarda az miktarda esnemeye maruz kalır. Termal büzülme düşük olduğundan, metal parçalarının yüksek benzeşmesi vardır ve yüksek kalitede ürün üretiminde katkıda bulunur.
    'Made in Japan' 

    Tüm Sigma ürünlerinin imalatı tamamen Japonya'da, kalıp ve parçalar dahil olmak üzere entegre bir üretim sistemi altında yapılır. Sadece Japonya'da üretim yapan sayılı firmalardan birisiyiz. Ürünlerimizi, fabrikamızın bulunduğu bölgenin ruhunu katarak, temiz hava, temiz su, işine odaklanmış ve çalışkan insanlarımızla yapıyoruz. Her biri kendi alanında uzman çalışanlarımız, zeka ve ileri teknoloji kullanımının bir araya gelmesiyle ortaya çıkan ürünlerimizin güvenilir kalitesinden gurur duymaktayız.
    Ürün Özellikleri
    Bayonet
    :
    Nikon F,Sony FE(Full Frame)
    Filtre Çapı
    :
    62mm
Fotoğraf > Lensler ve Lens Aksesuarları > DSLR Makine Lensleri